la-Targu Jiu.ro     


Fondat 2012     |                     Site dedicat informarii targujienilor.                   |     


Acasa  |  Social  |  Politic  |  Economic  |  Legislatie  Sanatate  |  Medicina  |  Sport  |  Divertisment  |  Anunturi  |  Utile  |  Forum  |  Mall  |  Contact

Alte știri

 

Două noi blocuri ANL vor fi construite în cartierul Narciselor din Târgu-Jiu

Două noi blocuri de locuințe ANL vor fi construite în perioada următoare în cartierul Narciselor din municipiul Târgu-Jiu, după ce Primăria orașului a primit finanțarea necesară, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, directorul tehnic al instituției, Marius Ionescu. 

Primăriile din județul Gorj înregistrează arierate de peste 14 milioane lei

Peste 14 milioane lei reprezintă totalul arieratelor înregistrate de unitățile administrativ-teritoriale din județul Gorj până la sfârșitul lunii august, a declarat trezorierul șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP), Gheorghe Paraschivu. Potrivit acestuia, din totalul datoriei de 14,1 milioane, 5,8 milioane sunt aferente programelor naționale și 8,3 milioane de lei aferente activităților finanțate din venituri proprii. 

Zeci de asociații de proprietari din Târgu-Jiu au fost acționate în instanță pentru recuperarea datoriilor către firma de salubritate

Peste 30 de asociații de proprietari din municipiul Târgu-Jiu au fost acționate în instanță de reprezentanții firmei SC Polaris, care se ocupă de salubrizarea orașului, pentru recuperarea unor datorii de aproximativ 900.000 lei, a declarat directorul companiei, Luis Popa. 

Gorjul are potențial de a se dezvolta prin turism și servicii conexe

Gorjul are potențialul necesar de a se dezvolta și mai mult prin turism și servicii conexe, a declarat luni Corneliu Vișoianu, consilier al premierului Victor Ponta, citind mesajul adresat Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului "Acasă la Brâncuși".

Președintele Consiliului Județean Gorj a discutat cu ambasadorul Norvegiei despre comunitățile de romi din județ

Ambasadorul Regatului Norvegiei în România, Tove Bruvik Westberg, a efectuat marți o vizită în Gorj, în cadrul căreia a avut întâlniri și discuții cu autoritățile locale și județene despre situația economică și socială a județului. Potrivit președintelui Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, în cadrul întâlnirilor a fost dezbătută și problema incluziunii sociale a comunităților de romi din Gorj, el prezentându-i ambasadorului norvegian investițiile realizate în zonele populate de aceștia.

Licitația pentru centralele Dumitra și Bumbești-Livezeni va avea loc până în octombrie, susține președintele CJ Gorj

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a declarat marți că până în luna octombrie va avea loc licitația pentru continuarea lucrărilor demarate la centralele Dumitra și Bumbești-Livezeni, aflate pe Defileul Jiului, în administrarea Hidroelectrica. 

Premierul Victor Ponta a participat la semnarea mai multor proiecte de investiții

Premierul Victor Ponta a participat luni, la sediul Prefecturii Gorj, la semnarea mai multor proiecte de investiții realizate cu fonduri naționale și fonduri nerambursabile europene prin Programul Operațional Regional (POR).

Interviu Handbal masculin: Liviu Andrieș (Energia) - Generația tânără nu se ridică la nivelul așteptărilor

Antrenorul echipei masculine de handbal Energia Tg. Jiu, Liviu Andrieș, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că generația tânără care vine din urmă nu se ridicăm momentan la așteptările sale, menționând că trebuie puse bazele la nivelul copiilor și juniorilor pentru a crește și a reveni cu noi generații.

CJ Gorj a celebrat împlinirea a 150 de ani de la înființarea Consiliilor județene și locale

Autoritățile județene, locale, alături de foști consilieri județeni și directori de instituții, au participat joi seara la ședința festivă a Consiliului Județean Gorj, prilejuită de împlinirea a 150 de ani de la înființarea Consiliilor județene și locale și a 295 de ani de la adoptarea cerbului ca stemă a județului. 

Suspendări din funcții în dosarul mitei de la Bacalaureat

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Gorj îi vor suspenda din funcții pe cei doi directori implicați în dosarul mitei de la Bacalaureat, cel de-al treilea director implicat în această cauză dându-și demisia din funcția de conducere la 1 septembrie, a declarat luni, pentru AGERPRES, inspectorul școlar general, Ion Ișfan.

Mihnea Costoiu a depus jurământul pentru funcția de senator

Ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Mihnea Costoiu, și-a depus luni în plen jurământul pentru funcția de senator, după ce a fost ales în Circumscripția electorală nr. 20 - Gorj, Colegiul uninominal nr. 2, la alegerile parlamentare parțiale care au avut loc la data de 25 mai.

Ministerul Mediului: Nereguli la mai multe ocoale silvice, la 18 societăți dar și la Agenția pentru Protecția Mediului Gorj

Reprezentanții Ministerului Mediului au identificat o serie de nereguli în urma controalelor din județul Gorj, afectat recent de inundații, mai multe ocoale silvice din județ, 18 societăți dar și Agenția pentru Protecția Mediului Gorj desfășurând activități neconforme cu legea.

Dosarele cu proiecte de hotărâri, înlocuite cu tablete la ședințele Consiliului Județean Gorj

Consiliul Județean Gorj a achiziționat 35 de tablete care le-au fost înmânate aleșilor, o parte dintre aceștia prezentându-se la ședința ordinară de miercuri cu noile gadget-uri, prețul unuia fiind de 1.200 de lei.

Direcția Silvică Gorj a încasat 10.000 de euro în urma cesionării dreptului de colectare a trufelor

Direcția Silvică Gorj a încasat suma de 10.000 de euro în urma cesionării dreptului de colectare a trufelor din pădurile aflate pe raza ocoalelor silvice din județ, a declarat marți, pentru AGERPRES, directorul instituției, Ovidiu Cârstoc.

Ambulanță pe șenile pentru intervenții pe timp de iarnă, la Rânca

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Gorj a solicitat Ministerului Sănătății, o ambulanță pe șenile pentru a interveni pe timp de iarnă, în condiții extreme, în zona montană Rânca.

Serviciul de Salvamont Gorj va amenaja două noi trasee turistice

Serviciul de Salvamont Gorj va amenaja, în perioada următoare, două noi trasee turistice, unul în zona masivului Vâlcan și celălalt în stațiunea Săcelu, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul instituției, Sabin Cornoiu.

Cei doi profesori și omul de afaceri, reținuți pentru fraudarea Bacalaureatului, sub control judiciar

Directorul Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu, Gabriel Răscol, omul de afaceri Nicu Crețu și un profesor din cadrul Liceului Energetic din Târgu-Jiu, reținuți pentru 24 de ore într-un dosar care privește fraudarea examenului de Bacalaureat, au fost puși sub control judiciar.

Chipul lui Iisus Hristos și al Maicii Domnului pot fi distinse pe o stâncă de pe Cheile Sohodolului

Chipul lui Iisus Hristos și al Maicii Domnului pot fi distinse pe o stâncă de pe Cheile Sohodolului, o fetiță de opt ani fiind cea care a atras atenția asupra acestui lucru în timp ce se afla la plimbare în zonă.

Procentul de încasări al impozitelor și taxelor la nivelul municipiului Târgu-Jiu, peste medie

Procentul de încasări al impozitelor și taxelor locale la nivelul municipiului Târgu-Jiu este de 68%, fiind peste cel preconizat de reprezentanții Direcției Publice de Venituri (DPV) pentru această perioadă, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, directorul instituției, Mariana Budulan. 

Juriștii Prefecturii Gorj au decis că ședința extraordinară a CJ nu întrunește condițiile de legalitate

Reprezentanții Prefecturii Gorj s-au pronunțat asupra legalității ședinței extraordinare de Consiliu Județean din data de 13 iunie, convocată de majoritatea formată la acel moment din membrii Partidului Național Liberal (PNL), Partidului Democrat Liberal (PDL) și Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) în care a fost revocat din funcție vicepreședintele Partidului Social Democrat (PSD) al instituției, Ciprian Florescu și înlocuit cu Marian Pungan de la PP-DD. 

Ambasadorul Belgiei a discutat cu autoritățile locale despre posibile investiții în județul Gorj

Ambasadorul Belgiei la București, Philippe Beke, a participat luni la o întâlnire cu autoritățile din județul Gorj, în cadrul căreia s-au discutat oportunități de investiții în județ. 

Sistemul de preluare a apei menajere din Târgu-Jiu va fi finalizat în septembrie

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu-Jiuefectuează, în prezent, lucrări de reabilitare și modernizarea a rețelei de canalizare și alimentare cu apă din oraș, urmând ca în până în luna septembrie să fie pus la punct întreg sistemul de preluare a apei menajere, a declarat luni, într-o conferință de presă, directorul tehnic al instituției, Marius Ionescu. 

Lucrările la centura ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu vor începe într-o lună, susțin reprezentanții Primăriei

Lucrările la centura ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu vor începe în aproximativ o lună de zile cu predarea amplasamentelor și a punctelor de începere a execuției, a declarat luni, într-o conferință de presă, directorul tehnic al Primăriei Târgu-Jiu, Marius Ionescu. 

Ministrul Turismului își asumă integrarea operelor lui Brâncuși în patrimoniul UNESCO

Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism, Florin Jianu, a declarat vineri, la Târgu-Jiu, că își asumă integrarea Ansamblului Monumental "Calea Eroilor" în patrimoniul UNESCO.

Vicepreședintele PNL al Consiliului Județean Gorj a fost schimbat din funcție de noua majoritate PSD-PP-DD

Vicepreședintele liberal al Consiliului Județean Gorj, Mădălina Ciolocoi, a fost schimbată vineri din funcție cu voturile consilierilor PSD și PP-DD, în locul acesteia fiind ales, cu cele 20 de voturi ale noii majorități din CJ, un membru al PP-DD, Robert Filip. 

O echipă formată din alpiniști spanioli montează plase de susținere pe versanții de pe Defileul Jiului

O echipă formată din 40 de alpiniști și specialiști spanioli lucrează în această perioadă la montarea de plase de susținere pe versanții de pe Defileul Jiului, pe un tronson de drum care se află în proces de modernizare, a declarat marți, pentru AGERPRES, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu, Ion Tudor.

Primăria Târgu-Jiu s-a dotat cu un sistem de alarmare-înștiințare format din 31 de sirene

Primăria municipiului Târgu-Jiu dispune de cel mai modern sistem electronic de înștiințare-alarmare în caz de situații de urgență din regiunea Olteniei, fiind operate, în total, 31 de sirene amplasate în mai multe puncte ale orașului, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, șeful Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgențe Târgu-Jiu, Radu Trușcă. 

Doar trei cereri pentru cumpărarea locuințelor ANL la Târgu-Jiu

Doar trei cereri pentru cumpărarea locuințelor construite de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) din municipiul Târgu-Jiu au fost depuse de chiriași la sediul Primăriei Târgu-Jiu, una dintre acestea fiind deja soluționată, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, Ramona Evulescu. 

Secretarul general al județului Gorj spune că nu va aviza hotărârile luate în ședința CJ de vineri

Secretarul general al județului Gorj, Cristina Zamfirescu-Rădulea, a declarat vineri, după ședința extraordinară în care noua majoritate din CJ a votat revocarea vicepreședintelui PSD al instituției, că nu va da aviz de legalitate pe hotărârile luate. Potrivit acesteia, vicepreședintele CJ Gorj nu poate fi schimbat în cadrul unei ședințe extraordinare, ci doar într-una ordinară. 

Noul subprefect de Gorj a fost învestit oficial în funcție

Noul subprefect al județului Gorj, Sorin Arjoca, a fost învestit în mod oficial, joi, în funcție în prezența autorităților locale și județene, el ocupând pentru a treia oară acest post în administrația locală. 

Noua majoritate din Consiliul Județean Gorj susține că secretarul județului e pasibil de abuz în serviciu

Reprezentanții partidelor politice PNL, PDL și PP-DD, care formează noua majoritate în Consiliul Județean Gorj, avertizează că vor formula o plângere penală pe numele secretarului CJ Gorj, în cazul în care ședința extraordinară solicitată de aceștia nu va avea loc vineri. 

Guvernul a schimbat din funcție subprefecți din Gorj și Cluj

Guvernul a numit un nou subprefect în județul Gorj. Arjoca Sorin Gabriel l-a înlocuit în funcția de subprefect al județului pe Virgil Drăgușin. 

Alte știri: 3 2 1

 

 


laAnunt.ro |eMedic.ro     |     LaMedic.ro     |     laExecutareSilita.ro     |     laHotel.ro     |     laZiar.ro     |     la-Facultate.ro     |     la-Firma.ro     |     la-Mall.ro     |     la-Masa.ro     |     la-Televizor.ro     |     Spune-ti parerea.ro

la-Romania.ro     |     la-AlbaIulia.ro     |     la-Alexandria.ro     |     la-Arad.ro     |     la-Bacau.ro     |     la-BaiaMare.ro     |     la-Balti.ro     |     la-Barlad.ro | la-Bistrita.ro     |     la-Botosani.ro     |     la-Braila.ro     |     la-Brasov.ro     |     la-Bucuresti.ro     |     la-Buzau.ro     |     la-Calarasi.ro     |     la-Chisinau.ro     |     la-ClujNapoca.ro     |     la-Constanta.ro     |     la-Craiova.ro     |     la-Deva.ro     |     la-DrobetaTurnuSeverin.ro     |     la-Focsani.ro     |     la-Galati.ro     |     la-Giurgiu.ro     |     la-Hunedoara.ro|la-Iasi.ro     |     la-Medias.ro |la-MiercureaCiuc.ro     |     la-Onesti.ro | la-Oradea.ro     |     la-PiatraNeamt.ro     |     la-Pitesti.ro     |     la-Ploiesti.ro     |     la-RamnicuSarat.ro|la-RamnicuValcea.ro     |     la-Resita.ro     |     la-Roman.ro | la-SatuMare.ro     |     la-SfantuGheorghe.ro     |     la-Sibiu.ro     |     la-Slatina.ro     |     la-Slobozia.ro     |     la-Suceava.ro     |     la-Targoviste.ro     |     la-TarguMures.ro     |     la-Timisoara.ro     |     la-Tulcea.ro     |     la-Turda.ro | la-Vaslui.ro     |     la-Zalau.ro

eSante.ro     |     Journaux.ro     |     laTele.ro     |     Magasins.ro     |     Medecin.ro     |     Universites.ro

©2015